Η πιο cool ελληνική μπάντα ονομάζεται INCO και τα «σπάει» στο πρώτο της μουσικό βίντεο.

Οι INCO (από το Inconsistencies που σημαίνει… «ασυνέπειες») είναι μια ξεχωριστή ποπ-ροκ ελληνική μπάντα, που κυριολεκτικά ενθουσιάζει στο πρώτο της εκρηκτικό μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Μείνε».

Τη σκηνοθεσία πραγματοποίησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος με την επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Έχουν ήδη εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, White Lies, David Guetta, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Οι INCO έχουν χτίσει ένα φανατικό νεανικό κοινό, που εμπιστεύεται απόλυτα την ενέργειά τους, τις μουσικές παραγωγές τους που συναγωνίζονται στα ίσα αυτές του εξωτερικού, τη μοναδική σκηνική τους παρουσία σε εκρηκτικά live όπου τίποτα δεν μένει όρθιο και την αυθεντικά σημερινή, φρέσκια και cool προσωπικότητα που κουβαλούν πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Αυτόν τον καιρό μπορείτε να τους ακούσετε και να τους δείτε να τα «σπάνε» στις sold-out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock ‘n’ Roll στο Κολωνάκι, με πλάνα από τις εμφανίσεις τους εκεί  να έχουν ενταχθεί στο video clip.

Ο Ηλίας στο τραγούδι, ο Άλεξ στην κιθάρα, ο Έκτορας στα drums και ο Λευτέρης στο μπάσο, τα τέσσερα μέλη των INCO, της πιο cool ελληνικής μπάντας, μπήκαν πριν λίγο καιρό στη δημιουργική δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music και τώρα κυκλοφορούν σε όλες τις digital πλατφόρμες το «Μείνε», το πρώτο τους single στα ελληνικά.

Αφήστε το σχόλιό σας