Το Ντοκιμαντέρ του HBO, «In Vogue: The Editors Eye» επιτέλους έκανε την πρεμιέρα του στις 6 Δεκεμβρίου και οι εντυπώσεις όσων το είδαν ήτανε κάτι παραπάνω από τελειες. Για να μην μπερδευτούμε λοιπόν αύτο ντοκιμαντέρ δεν είναι κανένα σίκουελ του «The September Issue» αλλά μια ματιά στη ζωή και τη δουλειά των Fashion Editors των ανθρώπων που ονειρεύονται και δημιουργούν τις μοναδικές φωτογραφίες που βλέπουμε στα περιοδικά και παρακινούν πολλούς απο εμάς να θέλουμε να δουλέψουμε σε αυτή τη βιομηχανία.

Το ντοκιμαντέρ παίρνει συνεντευξή απο όλους τους εν ζωή Fashion Editors που έχουν δουλέψει ποτέ στο περιοδικό, από την Babs Simpson που κλείνει τα 100 φέτος μέχρι την Tonne Goodman και την Camilla Nickerson. Κάθε Editor μιλάει για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει μέσα από κάθε φωτογράφηση, τις ώρες που χρειάστηκαν για μια λήψη, τα φίδια που έχουνε τυλίξει κατά καιρούς τα γυμνά μοντέλα και φυσικά τα ατυχήματα που δεν λείπουν ποτε απο μια τέτοια δουλειά.

Απο τα τρέιλερ και μονό είμαι σίγουρος ότι αυτό το ντοκιμαντέρ θα είναι ακόμα μια έμπνευση για όσους και όσες θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το χώρο. Απολαύστε 2 τρέιλερ παρακάτω…


Αφήστε το σχόλιό σας