Δείτε τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών στη φετινή «Ημέρα Θετικής Ενέργειας».

Η «Ημέρα Θετικής Ενέργειας», το πιο θετικό μουσικό γεγονός, διοργανώθηκε για δωδέκατη χρονιά.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών του Ο.Α.Κ.Α. δόθηκε το καθιερωμένο ραντεβού για να την πιο θετική βραδιά, γεμάτη με χρώμα, αισιοδοξία, μουσική και πάνω από όλα πολύ θετική ενέργεια.

Δημοφιλείς καλλιτέχνες συναντήθηκαν στη σκηνή της «Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017» και πρόσφεραν σε όλους το πιο μοναδικό θέαμα της χρονιάς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι Μέλισσες και ο DJ Young , οι Playmen και οι MAD M.A.C, ο Πάνος Μουζουράκης και η Xenia Ghali, η Έλενα Παπαρίζου και ο Mark Angelo, η Ελένη Φουρέιρα με τον DJ Pitsi, βρέθηκαν εκεί για μία εκρηκτική εμφάνιση, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα εμφανίστηκαν οι Νορβηγοί Marcus & Martinus.

Special guests της βραδιά ήταν οι DVBBS και Nervo, ενώ πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Kings, Mike, NOE, RadioAct, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος, ήταν εκεί για να απογειώσουν την εκδήλωση.

Στην σκηνή ανέβηκαν για πρώτη φορά και οι νικητές του διαγωνισμού «BACK 2 BANDS», οι The Players και οι The Starboys.

Την «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» παρουσίασε ο αγαπημένος σε όλους πρεσβευτής της Θετικής Ενέργειας, ο Θέμης Γεωργαντάς, σε μία εκδήλωση γεμάτη μουσική και χορό!

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης:
Οι «The Players» είναι οι μεγάλοι νικητές του «Back 2 Bands»

The Players (Κωνσταντίνος Γρηγορίου - Παναγιώτης Χατζήπαπας - Γιώργος Βιδάλης) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας