Δείτε σε ζωντανή μετάδοση από τον υπολογιστή ή το κινητό σας την «Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017».

Η «Ημέρα Θετικής Ενέργειας», το πιο θετικό μουσικό γεγονός, διοργανώνεται για δωδέκατη χρονιά.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών του Ο.Α.Κ.Α., στις 18.00, είναι το καθιερωμένο ραντεβού για να την πιο θετική βραδιά, γεμάτη με χρώμα, αισιοδοξία, μουσική και πάνω από όλα πολύ θετική ενέργεια.

Δημοφιλείς καλλιτέχνες συναντιούνται στη σκηνή της «Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017», για να προσφέρουν σε όλους το πιο μοναδικό θέαμα της χρονιάς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι Μέλισσες και ο DJ Young , οι Playmen και οι MAD M.A.C, ο Πάνος Μουζουράκης και η Xenia Ghali, η Έλενα Παπαρίζου και ο Mark Angelo, η Ελένη Φουρέιρα με τον DJ Pitsi, βρίσκονται εκεί για μία εκρηκτική εμφάνιση, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα εμφανίζονται οι Marcus & Martinus.

Special guests της βραδιά είναι οι DVBBS και Nervo, ενώ πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Kings, Mike, NOE, RadioAct, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος, θα είναι εκεί για να απογειώσουν την εκδήλωση.

Στην σκηνή εμφανίζονται για πρώτη φορά και οι νικητές του διαγωνισμού «Amita Motion BACK2BANDS», οι The Players και οι The Starboys.

Την «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» παρουσιάζει ο αγαπημένος σε όλους πρεσβευτής της Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς και μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ή είναι μακριά για να την παρακολουθήσουν.

Η ζωντανή μετάδοση ξεκινά στις 18:00, συντονιστείτε για μία βραδιά γεμάτη μουσική και χορό!

 

Αφήστε το σχόλιό σας