Την Ελλάδα θα επισκεφθεί η Imany για μία συναυλία σε ένα χώρο που πάντα ονειρευόταν να τραγουδήσει, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η Imany έγινε γνωστή στην Ελλάδα ήδη από το πρώτο της single, το «You Will Never Know» που τραγουδήθηκε πολύ και άλλες επιτυχίες της που αγαπήθηκαν, με πρόσφατο παράδειγμα το «Don’t Be Shy».

Η ίδια δηλώνει ότι η επαφή που έχει με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική και ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Η Imany έρχεται με τη μπάντα της αυτό το καλοκαίρι στη χώρα μας για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου όπως λέει η ίδια πάντα ονειρευόταν να τραγουδήσει, καλεσμένη από το Φεστιβάλ Αθηνών, υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Θα τραγουδήσει παλιές, αλλά και νέες επιτυχίες της μέσα από τον τελευταίο της δίσκο, «The Wrong Kind of War», που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Μέσα από στίχους τραγουδιών όπως είναι το «Clap Your Hands», η φωνή της φτάνει σ’ εμάς σαν κραυγή για ελευθερία, δικαιοσύνη και ισότητα.

Το ελληνικό κοινό θα απολαύσει την εξωτική, νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αλλά και δυναμική φωνή της κάτω από την Ακρόπολη, την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Η (ηλεκτρονική) προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει τη Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 9:00.

 

Αφήστε το σχόλιό σας