Οι Imam Baildi απελευθερώνουν όλη την ενέργεια που έχουν συσσωρεύσει με μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην πρωτεύουσα!

«Καλοκαίρι Ξανά» με τους Imam Baildi, το συγκρότημα – φαινόμενο που γεμίζει τα στάδια σε κάθε εμφάνισή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Όταν η νοσταλγική γοητεία του παλιού μπολιάζεται με το παράφορο πάθος του νέου, όταν η ιστορία και οι πρωταγωνιστές λουστράρονται με τις πολύπλευρες επιρροές της νέας γενιάς, τότε οι Imam Baildi γυαλίζουν τα όργανά τους και δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για κάθε πρόκληση.

Οχτώ χρόνια τώρα, οι Imam Baildi «πειράζουν» τα αγαπημένα τραγούδια τους από το παρελθόν με μεράκι, έχοντας εξελιχθεί σε πρωτοπόρους στο είδος τους. Στο αναγεννημένο παλιό λαϊκό, ρεμπέτικο και ενίοτε ελαφρό με πλήθος λάτιν, βαλκανικών και μεσογειακών «ενέσεων».

Οι ασταμάτητες συναυλίες των Imam Baildi εντός και εκτός συνόρων οδήγησαν στην κυκλοφορία πριν από λίγο καιρό από τη Minos EMI του πρώτου τους live album (διπλού μάλιστα). Το χορταστικό και must-have «Imam Baildi Live» εκτοξεύθηκε στην κορυφή του iTunes και συνάμα αναρριχήθηκε έως την τετράδα της επίσημης κατάταξης πωλήσεων της IFPI.

Ακούστε το must-have live album των Imam Baildi που κυκλοφορεί με όλες τις επιτυχίες!

Εκρηκτικές στιγμές σαν αυτές που παραθέτουν με συνέπεια θα βιώσουν όσοι παρακολουθήσουν μία ακόμη καταιγιστική συναυλία των Imam Baildi, αυτή τη φορά στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη την Τρίτη 7 Ιουλίου στο άνοιγμα της θερινής περιοδείας τους.

Εκεί, θα δώσουν το «παρών» με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο Τσιτσάνης, ο Χιώτης και κάθε αγαπημένη τους μορφή, όπως και μία περσόνα που έχει κατακτήσει καρδιές με την ζωντάνια και την τσαχπινιά της.

H μία και μοναδική «Σούλη Ανατολή», το alter ego της φωνής του συγκροτήματος Ρένας Μόρφη, που κυκλοφορεί και αυτή τον παρθενικό δίσκο της σε παραγωγή των Imam Baildi.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο ανερχόμενος εκπρόσωπος της pop σκηνής Δημήτρης Σαμόλης.

Οι Imam Baildi θα κλείσουν τη θερινή περιοδεία τους ανά την Ελλάδα με άλλη μία μεγάλη συναυλία, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 17 Σεπτεμβρίου.

Επιστρέφοντας στη θαλπωρή του «σπιτιού» και των πάτριων εδαφών μετά από το πιο επιτυχημένο τους tour στην Ευρώπη, οι Imam Baildi θα απελευθερώσουν όλη την ενέργεια που έχουν συσσωρεύσει σε δύο εμφανίσεις που δε χάνονται!

Εισιτήρια

Προπώληση: 12 €
Στο ταμείο κατά την είσοδο: 14 €

Σημεία προπώλησης:
-Δημαρχείο Πετρούπολης (Κώστα Βάρναλη 76-78, 3ος όροφος, τηλ. 213 2024463 και ώρες 09:00 έως 14:00)
-Δημοτικός Κινηματογράφος «CINE Πετρούπολις» (Λεωφ. Πετρουπόλεως 168 , 210 5012391 από 25/5/2016 και ώρες 21:30 έως 23:00)

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας