Ένα απολαυστικό, υπέροχο και καλοκαιρινό δώρο θα χαρίσουν στο κοινό οι Imam Baildi μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι Imam Baildi και ο Κωστής Μαραβέγιας συνυπάρχουν δισκογραφικά για να μας χαρίσουν ένα πανέμορφο τραγούδι που θα δώσει χρώμα και διαφορετικό αέρα στο καλοκαίρι.

Η αγαπημένη μουσική κολεκτίβα που συμφιλιώνει με απίστευτη ευχέρεια τα ηχοχρώματα, τις εποχές και τα πρόσωπα συμπράττει για πρώτη φορά με έναν καλλιτέχνη που ξεχωρίζει για τη μεταδοτική ζωντάνια, την ευγένεια και τη ρομαντικότητά του.

Ο καρπός της συνεργασίας τους θα είναι ένας πολύχρωμος καμβάς με «μπογιές» από το χθες και το σήμερα, που θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ακαταμάχητες προτάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Πιστοί στη θεμελιώδη αρχή τους, οι Imam Baildi ανασύρουν άλλο ένα κλασικό διαμάντι από το παρελθόν, το γυαλίζουν και το κάνουν να αστράφτει ξανά, υπό το πρίσμα της δικής τους αριστουργηματικής τεχνοτροπίας και του αλάνθαστου αισθητηρίου.

Οι Imam Baildi διασταυρώνουν τους δρόμους τους με τον Κωστή Μαραβέγια, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο πάθος και γοητεία για τη μουσική, προτείνοντας μία υπέροχη διασκευή που έχει αποκτήσει καινούρια πνοή.

Αλήθεια, εσείς μπορείτε να καταλάβατε ποιο τραγούδι διασκεύασαν; Έρχεται σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

 

 

Στις 16 Ιουνίου, η Ρένα Μόρφη των Imam Baildi θα συνοδεύσει τον Κωστή Μαραβέγια στη μεγάλη συναυλία που είναι προγραμματισμένο να δώσει στην Πλατεία Νερού, αρχίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καλοκαίρι.

 

Αφήστε το σχόλιό σας