Οι Imagine Dragons επιστρέφουν;

Οι Imagine Dragons κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο, το «Evolve» τον περασμένο Ιούνιο, αλλά φαίνεται ότι η «εξέλιξή» τους θα ξεκινήσει από τις 21 Φεβρουαρίου.

Το συγκρότημα δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα το εξώφυλλο του νέου του single. Θα έχει τίτλο «Next to Me» και θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

View this post on Instagram

2/21 the evolution begins

A post shared by Imagine Dragons (@imaginedragons) on

Το «Evolve»  κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου 2017 και είναι το τρίτο στούντιο άλμπουμ του γκρουπ.

Το πρώτο και το δεύτερο single, «Believer» και «Thunder», που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο της περσινής χρονιάς, έφθασαν στην πέμπτη και την ένατη θέση αντίστοιχα των τραγουδιών με τις περισσότερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2017, ενώ γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε όλο το κόσμο. Το «Whatever It Takes» κυκλοφόρησε το Μάιο ως promo single και τελικά, τον Οκτώβριο έγινε το τρίτο επίσημο single του άλμπουμ.

Το «Evolve» έλαβε επίσης υποψηφιότητα στα τελευταία βραβεία Grammy, που πραγματοποιήθηκαν στις 28 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, στην κατηγορία Best Pop-Vocal Album.

Αυτή την περίοδο οι Imagine Dragons τρέχουν την περιοδεία «Evolve World Tour» για να υποστηρίξουν το άλμπουμ.

Από σήμερα 16 Φεβρουαρίου ξεκινάει το Ευρωπαϊκό σκέλος, τον Μάρτιο θα ταξιδέψουν στη Νότια Αμερική και τον Μάιο την Ωκεανία. Θα επιστρέψουν στην γηραιά ήπειρο για να ολοκληρώσουν την περιοδεία τους στις 31 Αυγούστου στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Αφήστε το σχόλιό σας