Το «Thunder» των Imagine Dragons είναι ο ήχος που συνοδεύει μία νέα, ελληνική τηλεοπτική διαφήμιση.

Μία δυνατή «βροντή» ρίχνουν οι Imagine Dragons στο «Thunder», το οποίο στέκεται απέναντι στα standards της κοινωνίας και τον κομφορμισμό.

Σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, οι Imagine Dragons έχουν καθιερωθεί όχι μόνο ως hitmakers και κορυφαίοι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές, αλλά και ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στην ιστορία, όσον αφορά τα rock charts στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με κάθε νέα κυκλοφορία, αποδεικνύουν ότι οι μελωδίες και τα άλμπουμ τους είναι μερικά από τα μεγαλύτερα που έχει γνωρίσει το είδος αυτό τις τελευταίες δεκαετίες και έχουν δημιουργήσει ρεκόρ που δε θα μπορέσουν να καταρριφθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Dan Reynolds, ο κεντρικός τραγουδιστής της μπάντας, θυμάται τα παιδικά χρόνια του και όσους του έλεγαν ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τα όνειρά του, καταλήγοντας στο γεγονός ότι τους παρέκαμψε όλους και τελικά έκανε αυτό που ήθελε, να βρεθεί επάνω στη σκηνή.

Το «Thunder» ντύνει μουσικά τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της «Molto» και αποτελεί ένα από τα τραγούδια με τις περισσότερες αναζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδας στην Ελλάδα, σύμφωνα με το αντίστοιχο chart του Shazam.

Το τραγούδι προέρχεται από το διπλά πλατινένιο δίσκο «Evolve» των Imagine Dragons, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017 και ήταν υποψήφιο για το βραβείο του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ» στα εξηκοστά Βραβεία Grammy.

Στις 9 Νοεμβρίου, οι Imagine Dragons θα κυκλοφορήσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά «Origins», από τις KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal Music.

Αφήστε το σχόλιό σας