Ένα ξεχωριστό δώρο επιφύλασσαν οι Imagine Dragons οχτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους.

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Imagine Dragons, περνούν από την «ανάπτυξη» στην «εξέλιξη» με ένα ολοκαίνουριο single.

Τον προηγούμενο Ιούνιο, η αμερικανική alt rock μπάντα κυκλοφόρησε το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με γενικό τίτλο «Evolve» μέσω των KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal.

Ο δίσκος έκανε είσοδο στο Νο2 του αμερικανικού «Billboard 200» και προτάθηκε για ένα βραβείο Grammy στην εξηκοστή τελετή απονομής του θεσμού, στην κατηγορία του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ».

Το «Believer» ήταν το πρώτο single του «Evolve» και ενθουσίασε τους ακροατές στην Ελλάδα, αλλά και στις Ηνωμένες πολιτείες όπου έγινε το πέμπτο εμπορικότερο τραγούδι του 2017. Επιπλέον «έσπασε» ένα ρεκόρ δεκατεσσάρων χρόνων για τις περισσότερες μεταδόσεις στα εναλλακτικά ραδιόφωνα των ΗΠΑ. Το «Believer» ολοκλήρωσε την προηγούμενη χρονιά στην πρώτη πολλών κατατάξεων του «Billboard», όπως για τα Hot Rock Τραγούδια, το Rock Airplay και τα Εναλλακτικά Τραγούδια.

Ακολούθησε το «Thunder» που παραμένει στην κορυφή των Hot Rock Τραγουδιών του «Billboard» επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες. Η τρίτη επιλογή ήταν το «Whatever It Takes».

Σε παραγωγή του Alex Da Kid, το «Next To Me» είναι το πρώτο τραγούδι των Imagine Dragons που κυκλοφορεί μετά το χρυσό «Evolve», το μεγαλύτερο ροκ άλμπουμ του 2017, με πωλήσεις άνω του 1,3 εκατομμυρίου στις ΗΠΑ και πάνω από 4 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

«Η εξέλιξη αρχίζει», είχε γράψει το συγκρότημα για το «Next To Me» στα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντας το σύνθημα για όσα έπονται.

Συγχρόνως, οι Imagine Dragons δίνουν συνέχεια στην περιοδεία «Evolve Tour», με την προσθήκη νέων συναυλιών στη Βόρεια Αμερική. Το γκρουπ θα συνοδεύει ο 14χρονος τραγουδιστής – τραγουδοποιός Grace VanderWall που έγινε γνωστό μέσα από το «Αμερική Έχεις Ταλέντο».

Το φετινό καλοκαίρι, η HBO Documentary Films θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ «Believer» σε παραγωγή της Live Nation Productios. Το φιλμ ακολουθεί τον frontman του συγκροτήματος, τον Dan Reynolds, καθώς αναλαμβάνει μία νέα αποστολή να εξερευνήσει πώς μεταχειρίζεται η Μορμονική Εκκλησία τα ΛΟΑΤΚΙ μέλη της.

Οι Imagine Dragons σε ένα θεαματικό video clip για το «Believer»

Imagine Dragons - Believer (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας