Μία ταινία μικρού μήκους δημιούργησαν οι Imagine Dragons.

Το πολυπλατινένιο και βραβευμένο με Grammy συγκρότημα των Imagine Dragons παρουσιάζει μία ταινία μικρού μήκους για το μουσικό βίντεο του νέου τραγουδιού «Next To Me», το οποίο κυκλοφορεί από τις KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal Music.

Το video clip διάρκειας δώδεκα λεπτών σκηνοθετεί ο αναγνωρισμένος σκηνοθέτης Mark Pellington (U2, Pearl Jam, Leonard Cohen) και έχει γυριστεί στο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας.

«Η ταινία είναι ένας σύνθετος και ελαφρώς σουρεαλιστικός μύθος για τη συγχώρεση και την λύτρωση. Πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρώπου και την προβολή μίας φανταστικής σύγκρουσης με τις σκοτεινές πραγματικότητες της μοίρας. Ρωτάει, αν μπορεί κάποιος που έκανε ένα τρομερό λάθος να συγχωρεθεί ποτέ από τους αγαπημένους του ή ακόμη και από τον εαυτό του», εξηγεί ο Pellington.

«Πρόκειται για ένα φιλόδοξο μουσικό φιλμ, που παίρνει το παραδοσιακό μουσικό βίντεο, το σπάει σε κομμάτια και το σπρώχνει  σε κινηματογραφικά εδάφη. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι νέο, ένα αφηγηματικό έργο που ήταν θεματικά πολύπλοκο και μουσικό και ήξερα ότι έπρεπε να είναι μεγαλύτερο (σε διάρκεια)», συμπληρώνει.

Ο κεντρικός τραγουδιστής των Imagine Dragons, ο Dan Reynolds, προσθέτει: «Έγραψα αυτό το τραγούδι για τις εντάσεις των σχέσεων στη δική μου ζωή και την ομορφιά της διαρκούς αγάπης. Μετά από συζητήσεις αργά το βράδυ με τον Mark Pellington για τη ζωή και το πάθος του πίσω από το όραμά του για την ταινία, θέλαμε να κάνουμε το ταξίδι μαζί του.»

Σε παραγωγή του Alex Da Kid, το «Next To Me» είναι το πρώτο τραγούδι των Imagine Dragons που κυκλοφορεί μετά το χρυσό «Evolve», το μεγαλύτερο ροκ άλμπουμ του 2017, με πωλήσεις άνω του 1,3 εκατομμυρίου στις ΗΠΑ και πάνω από 4 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Evolve» είναι ο πρώτος δίσκος της δεκαετίας που κατέγραψε τρία τραγούδια στο Νο1 των εναλλακτικών τραγουδιών στο «Billboard».

Οι Imagine Dragons παλεύουν
με το νερό και τη φωτιά στο «Whatever It Takes»

Imagine Dragons - Whatever It Takes (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας