Στο στοιχείο του τρόμου επενδύουν οι Imagine Dragons για το «σκοτεινό» video clip του «Natural».

Οι Imagine Dragons, μία από τις αγαπημένες ξένες μπάντες του ελληνικού κοινού, μοιράζονται το επίσημο video clip για το ολοκαίνουργιο single «Natural».

Το τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί από τις KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal Music, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Top 5 των εναλλακτικών ραδιοφώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόλις ανέβηκε στο Νο1 των «Hot Rock Songs» στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Χάρη στο «Natural», οι Imagine Dragons σημείωσαν ένα νέο ρεκόρ. Έγιναν ο πρώτος καλλιτέχνης / συγκρότημα που κυριαρχεί στις τέσσερις πρώτες θέσεις στην αμερικανική κατάταξη των «Hot Rock Songs».

Το «Natural» είναι το πρώτο single των Imagine Dragons μετά την κυκλοφορία του πλατινένιου δίσκου «Evolve», τον Ιούνιο του 2017.

Το άλμπουμ απέσπασε μία υποψηφιότητα για τον τίτλο του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ» στα εξηκοστά Βραβεία Grammy και στην ψηφιακή επανέκδοσή του συμπεριελήφθη το «Next To Me».

Εκεί που η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «American Horror Story» συναντά την κλασική ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» (Eyes Wide Shut) του Stanley Kubrick γεννιέται το υποβλητικό video clip του «Natural».

Οι Imagine Dragons επενδύουν στο στοιχείο του τρόμου, με πλήθος σουρεαλιστικών σκηνών και αρκετές gothic αναφορές. Το ντύσιμο του Dan Reynolds, του κεντρικού τραγουδιστή της μπάντας, και των υπόλοιπων συμμετεχόντων παραπέμπει στις Ηνωμένες Πολιτείες στα μέσα του 19ου αιώνα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας