Οι Imagine Dragons γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα arcade.

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Imagine Dragons παρουσιάζουν το video clip για το «Zero», το τραγούδι που έγραψαν και ερμηνεύουν για τη νέα κινηματογραφική ταινία «Ralph Breaks the Internet» (Ραλφ εναντίον Ίντερνετ) της Disney.

Το αμερικανικό συγκρότημα, το οποίο διένυσε με το «Natural» οκτώ εβδομάδες στο Νο1 των εναλλακτικών ραδιοφώνων στις ΗΠΑ, οπτικοποιούν το «Zero» με την αισθητική ενός arcade παιχνιδιού, συμπεριλαμβάνοντας κρυμμένα μηνύματα (easter eggs) που αναφέρονται στην Disney.

Σύμφωνα με τον κεντρικό τραγουδιστή της των Imagine Dragons, τον Dan Reynolds, στο «Zero» αντί Captain αντικατοπτρίζονται τα συναισθηματικά θέματα της ταινίας. «Είναι συναρπαστικό επειδή είναι πραγματικοί για καθέναν από εμάς, προσωπικά», αναφέρει για τους δύο ήρωες της ταινίας.

«Αυτό το ταξίδι όπου δεν αισθάνεσαι τίποτα και προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις και να αναγνωρίσεις την αξία σου ως άνθρωπος, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής. Και δεδομένης της παραμορφωμένης έκδοσης της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στο διαδίκτυο και τις προσδοκίες που έρχονται μαζί της, ο αγώνας αυτός είναι πραγματικός για τόσους πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή.»

Το video clip του «Zero» σκηνοθέτησε ο Dave Meyers, ο οποίος βραβεύθηκε στα MTV Video Music Awards 2018 για το «Βίντεο της Χρονιάς» («Havana» – Camila Cabello ft. Young Thug), το «Καλύτερο Pop Βίντεο» («No Tears Left To Cry» – Ariana Grande) και για τα «Καλύτερα Οπτικά Εφέ» («All The Stars» – Kendrick Lamar ft. SZA).

Στις 9 Νοεμβρίου, οι Imagine Dragons θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο άλμπουμ τους, «Origins», μέσω των KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal Music.

Το «Zero» θα περιλαμβάνεται στο δίσκο, αλλά και στο επίσημο soundtrack της ταινίας που θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Νοεμβρίου. Το «Ralph Breaks the Internet» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας