Δεν έχει τέλος η επιτυχία για τους Imagine Dragons.

Σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, οι Imagine Dragons έχουν καθιερωθεί όχι μόνο ως hitmakers και κορυφαίοι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές, αλλά και ως ένα από τις πιο επιτυχημένα acts στην ιστορία, σε ό,τι αφορά τα rock charts στην Αμερική.

Με κάθε νέα κυκλοφορία, αποδεικνύουν ότι οι μελωδίες τους και τα άλμπουμ τους είναι μερικά από τα μεγαλύτερα που έχει γνωρίσει το είδος αυτό τις τελευταίες δεκαετίες, και οι Imagine Dragons έχουν δημιουργήσει ρεκόρ που δε θα μπορέσουν να καταρριφθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα περισσότερα No1 hits

Τώρα που το τελευταίο single τους «Whatever It Takes» έφτασε στην κορυφή του Hot Rock Songs Chart, οι Imagine Dragons έχουν ήδη πάει μπροστά στον ανταγωνισμό, που αφορά τον αριθμό των No1 που έχουν καταφέρει να χτυπήσουν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Η τελευταία τους επιτυχία είναι η τέταρτη συνεχόμενη σε αυτήν την κατάταξη και κατέχουν πλέον το ρεκόρ ανάμεσα σε όλους τους καλλιτέχνες. Από τρία έχουν οι Foo Fighters, οι Twenty One Pilots και οι Linkin Park.

Οι περισσότερες εβδομάδες στο No1

Πέρα από τα περισσότερα Νο1 hits, οι Imagine Dragons έχουν βρεθεί και τον περισσότερο καιρό στην πρώτη θέση του Hot Rock Songs chart.

Η rock μπάντα έχει βρεθεί στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας για 75 εβδομάδες, με τέσσερα διαφορετικά τραγούδια, το οποίο τους καθιστά πρώτους με διαφορά από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Οι Twenty One Pilots έχουν κάτι παραπάνω από 60 εβδομάδες στο Νο1.

Αρκετά από τα Νο1 με τη μεγαλύτερη διάρκεια

Το «Heathens» των Twenty One Pilots κρατάει ακόμα το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο1 των «Hot Rock Songs» (30), αλλά ακριβώς από κάτω υπάρχουν πολλά τραγούδια των Imagine Dragons.

Το τελευταίο blockbuster των Imagine Dragons «Believer» έμεινε 29 εβδομάδες επικεφαλής, ενώ το πρώτο τους hit «Radioactive» έμεινε στην κορυφή για 23 εβδομάδες μαζί με το «Stressed Out» των Twenty One Pilots και το «Take Me To Church» του Hozier.

Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει το «Thunder» με 21 εβδομάδες πρωτοκαθεδρίας.

Κυριάρχησαν στο chart για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο

Σύμφωνα με το «Billboard», οι Imagine Dragons ήταν στην κορυφή των «Hot Rock Songs» για σχεδόν ολόκληρο τον προηγούμενο χρόνο, εκτός από… πέντε εβδομάδες! Την παραμονή του συγκροτήματος στην πρώτη θέση με τα «Believer» και «Thunder» έσπασε για 5 εβδομάδες το «Feel It Still» των Portugal. The Man.

Αφήστε το σχόλιό σας