Ηλίας Βρεττός και Χρήστος Μενιδιάτης ετοιμάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες μία μοναδική σύμπραξη!

Ο Ηλίας Βρεττός και ο Χρήστος Μενιδιάτης πρόκειται να ενώσουν σύντομα τις δυνάμεις τους και να ξεσηκώσουν το Αθηναϊκό κοινό σε ένα χώρο έκπληξη. Όπως διαβάζουμε στο πόρταλ του τηλεοπτικού σταθμού Star, οι δύο τραγουδιστές έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται μαζί στη σκηνή του «Gotham City Stage».

Μαζί τους θα εμφανίζεται και η Χριστίνα Σάλτη.

Ο Ηλίας Βρεττός μετά την περσινή συνεργασία του με το Γιώργο Γιαννιά στο «Anodos» και ο Χρήστος Μενιδιάτης αντίστοιχα έπειτα από το σχήμα με τον Πάνο Καλίδη και τη Στέλλα Καλλή στο «Vox», είναι έτοιμοι να ανέβουν μαζί στο stage για να φτάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στο «κόκκινο».

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια και το γεγονός ότι το νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Κηφισίας αλλάζει πρόσωπο και ύστερα από το πρόγραμμα που παρουσίασε την περασμένη άνοιξη με Onirama και Κρυσταλλία ετοιμάζεται να βαδίσει σε αμιγώς λαϊκά μονοπάτια.

Σύμφωνα πάντα με τον προαναφερθέντα διαδικτυακό ιστότοπο, οι επίσημες ανακοινώσεις για την ημερομηνία έναρξης του σχήματος, που πιθανότατα τα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο, αναμένονται σύντομα.

Αφήστε το σχόλιό σας