Υπερπαραγωγή αναμένεται το video clip που ετοίμασε ο Ηλίας Βρεττός για το νέο τραγούδι του!

«Κατάλαβέ Το», ο Ηλίας Βρεττός μας βάζει στο κλίμα για το καινούριο τραγούδι του με μία εντυπωσιακή πρόγευση.

Συνεχίζοντας τις ζωντανές εμφανίσεις μαζί με τους REC κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Vertu Live Club», ένα νέο χώρο που στήθηκε για χάρη του στην παραλιακή, ο τραγουδιστής είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα του.

Το τελευταίο του single με τίτλο «Και Κάτι Ακόμη», σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, θα ακολουθήσει μία εκρηκτική πρόταση.

Φωτογραφίες από την έναρξη του Ηλία Βρεττού στο «Vertu»

«Κατάλαβέ Το», θα τραγουδήσει πολύ σύντομα ο Ηλίας Βρεττός, ενώνοντας ξανά δυνάμεις δίδυμο που του έδωσε το σαρωτικό hit «Και Πετάω Ψηλά» αλλά και το «Ανεβαίνω».

Στο νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού  οι στίχοι ανήκουν στο Βασίλη Δήμα και η μουσική στον Κωνσταντίνο Παντζή, αλλά και στο Μάριο Ψιμόπουλος με τον OGE.

Τα γυρίσματα για το video clip ολοκληρώθηκαν με τη σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και όσα θα δούμε θα αποτελέσουν ξεκάθαρα υπερπαραγωγή, αφού χρησιμοποιήθηκε κάθε δυνατό μέσο μεταφοράς!

Πολυτελή αυτοκίνητα, εναέρια και θαλάσσια μέσα και ο Ηλίας Βρεττός σε ένα μυστήριο ρόλο μέσα στην υπόθεση τραβά όλα τα βλέμματα σε μία γαμήλια τελετή.

Έρχεται από την Panik Platinum.

Μην το χάσετε:
Ακούστε το τελευταίο single του Ηλία Βρεττού, «Και Κάτι Ακόμη»

Ηλίας Βρεττός - Και Κάτι Ακόμη (official video clip 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας