Με καινούριο τραγούδι επιστρέφει ο Ηλίας Βρεττός, ξεκαθαρίζοντας ότι… «σου απαγορεύει».

Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται πολύ σύντομα με νέο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις σε όλη τη χώρα και με τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που παίζουν συνεχώς σε όλα τα airplay των ραδιοφωνικών σταθμών και στα club ολόκληρης της Ελλάδας και της Κύπρου, επιστρέφει με ένα single – έκπληξη.

Μετά το καλοκαιρινό «Ούτε Μέρα Μακριά Σου», ο Ηλίας Βρεττός είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το «Σου Απαγορεύω», ένα τραγούδι σε μουσική που δίνει ο Κωνσταντίνος Παντζής και σε στίχους που γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Το video clip αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και όπως φαίνεται από το ανάλογο teaser το αποτέλεσμα θα είναι και δυναμικό και έντονο.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Παράσχος.

Σε λίγο καιρό, ο Ηλίας Βρεττός πρόκειται να συνοδεύσει -μαζί με τους Kings- τον Γιάννη Πλούταρχο στις χειμερινές εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα και στο χώρο του «Φωταέριο». Με ένα μοναδικό πρόγραμμα θα προσθέσει τη δική του ενέργεια στο σχήμα και θα μας διασκεδάσει μοναδικά.

Το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττό με τίτλο «Σου Απαγορεύω» θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από την Panik Platinum.

Δείτε επίσης:
Ο Ηλίας Βρεττός δεν μπορεί «Ούτε Μέρα Μακριά Σου»

Ηλίας Βρεττός - Ούτε Μέρα Μακριά Σου (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας