Μία μοναδική καμπάνια έχει σχεδιάσει ο Ηλίας Βρεττός.

Με έναν πρωτότυπο και πρωτοφανή για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα τρόπο θα γυρίσει το νέο video clip του ο Ηλίας Βρεττός, καθώς το κοινό θα καθορίσει τις βασικές λεπτομέρειες.

Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας του, το αγαπημένο τραγούδι «Φώναξέ Με» του Ηλία Βρεττού βρέθηκε επί πέντε συνεχείς εβδομάδες στις πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στη μικτή κατάταξη όσο και στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του. Ετοιμάζει τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα, τη νέα δισκογραφική δουλειά, αλλά και το επόμενο τραγούδι του, το οποίο έχει τον τίτλο «Η Αγάπη Μπορεί» και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Κάνοντας την έκπληξη, ο Ηλίας Βρεττός θα ζητήσει από τον κόσμο να δημιουργήσει το νέο video clip του, μέσα από αναρτήσεις που θα κάνει στα stories του λογαριασμού του στο Instagram.

Η πρωτότυπη καμπάνια θα διαρκέσει μία εβδομάδα, από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της οποίας οι ακόλουθοι του τραγουδιστή θα επιλέξουν τις βασικές λεπτομέρειες του βίντεο.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στο κέντρο της Αθήνας.

Γίνε και εσύ μέρος αυτής της πρωτοποριακής ιδέας και συντονίσου ακολουθώντας τους επίσημους λογαριασμούς του Ηλία Βρεττού (@vrettos_ilias) και της Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στο Instagram.

Αφήστε το σχόλιό σας