Ο Ηλίας Βρεττός προσφέρθηκε με αγάπη και ενδιαφέρον για την ενίσχυση ενός σκοπού που θα δώσει μία σταγόνα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Το δικό του λιθαράκι στη διαδικασία αποκατάστασης στο Μάτι βάζει ο Ηλίας Βρεττός, συμμετέχοντας στη δράση «Ένα Δέντρο Για Το Μάτι», δύο μήνες μετά από τη μεγάλη καταστροφή και το χαμό 99 ψυχών.

Η δράση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο εμπορικό κέντρο «Avenue», επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Στη δράση, που διοργανώνεται από το ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος 89,8», οι πολίτες καλούνται να παραδίδουν φυτά, τα οποία θα δοθούν σε πυρόπληκτα νοικοκυριά.

Τα δέντρα μπορούν να είναι χαρουπιές, ακακίες, γαζίες, λεύκες, τούγιες, κυπαρίσσια, αλλά και λεμονιές, μανταρινιές, πορτοκαλιές, κορομηλιές, φυτά που προορίζονται για φράχτες καθώς και πικροδάφνες που ευδοκιμούν στην περιοχή.

Ένα δέντρο θα φυτευτεί συμβολικά το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12.00 στον Ν.Α.Ο.ΜΑ, όπου βρήκαν καταφύγιο πολλοί κάτοικοι της περιοχής την ημέρα της πυρκαγιάς, στη μνήμη των θυμάτων.

Ηλίας Βρεττός - Ένα Δέντρο Για Το Μάτι - Hit Channel

Τα υπόλοιπα που θα μαζευτούν θα δοθούν σε πυρόπληκτα νοικοκυριά για κήπους μονοκατοικιών και πολυκατοικιών, κατόπιν διαθεσιμότητας και με σειρά προτεραιότητας, επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό αυτοψίας με χαρακτηρισμό κατά σειρά «κόκκινο», «κίτρινο», «πράσινο».

Θέτοντας για ακόμα μία φορά τον εαυτό του, τη μουσική και τα τραγούδια του στη διάθεση ενός καλού σκοπού, ο Ηλίας Βρεττός θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, που θα κορυφωθεί με μία μεγάλη συναυλία του, στις 20:00.

Ερμηνεύοντας όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό, καθώς και το νέο τραγούδι του με τίτλο «Η Αγάπη Μπορεί», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα διασκεδάσει τον κόσμο, αλλά και θα στείλει για άλλη μια φορά ένα μήνυμα ανθρωπιάς.

Εξάλλου, όπως δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός: «Αγάπη προπάντων σημαίνει ανθρωπιά, παραμερίζοντας το “εγώ”. Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο, να μπορέσουμε όλοι να δικαιολογήσουμε την ύπαρξή μας ως άνθρωποι.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας