Ο Ηλίας Βρεττός τα τελευταία δύο χρόνια έχει προκαλέσει έναν χαμό που μόνο αυτός μπορεί να μας τον εξηγήσει. Εμείς απλά παρακολουθούμε και πηγαίνουμε με το κύμα του! 

Όλες αυτές επιτυχίες είχαν ως στόχο την καρδιά ενός πλατινένιου δίσκου και φυσικά να γίνει μία φαντασμαγορική απονομή στο Akanthus. Φυσικά αυτό ήταν καλά συνδυασμένο και με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του Ηλία που άρχισαν χθες στον ωραίο χώρο της παραλιακής.

Πολλοί βρέθηκαν εκεί. Από καλλιτέχνες, συναδέλφους και φίλους του, μέχρι το φανατικό κοινό του που τον ακολουθεί παντού.

Μας μίλησε αποκλειστικά και μας είπε μερικά από τα νέα του σχέδια.

13179093_10156870112275463_8673281714194555161_nΗλία, βρισκόμαστε ξανά μετά από δύο χρόνια…

Γεια σου Ηρώ! Ήμουν νέος και γέρασα που λέμε (γέλια)

Πριν δύο χρόνια ήταν η αρχή αυτού του πανικού. Τι έχει αλλάξει μέσα σε αυτό το διάστημα; 

Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχω δώσει όλη μου την ενέργεια στην δουλειά μου κι όλη αυτή η ενέργεια μου γυρνάει πάρα πολύ όμορφα ως αποτέλεσμα προς τα πίσω. Πραγματικά μόνο δουλεύω και δεν κάνω τίποτα άλλο. Ψάχνομαι πολύ για την μουσική μου και τα τραγούδια μου και προσέχω πάρα πολύ τα βήματά μου. Ευχαριστώ πολύ κι όλο τον κόσμο που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς με στήριξε και σήμερα ήρθε το αποκορύφωμα όλης αυτή της αγάπης. Να είμαστε εδώ στην απονομή του πλατινένιου μου δίσκου. Είναι η πιο σημαντική μου στιγμή στην καλλιτεχνική μου πορεία.

Για πες μου λίγο και για την κρουαζιέρα που έγινε ντόρος… 

Όλο αυτό έγινε μέσα στα πλαίσια της δουλειάς μας και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε πρωτοποριακά πράγματα. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε σε αυτή την κρουαζιέρα δύο βίντεο κλιπ και το ένα τραγούδι θα έρθει μέσα στον επόμενο μήνα και θα είναι έκπληξη!

Για πες μου κάτι αστείο που έγινε κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας. 

Ένα ευτράπελο ήταν όταν κατεβήκαμε στη Σαντορίνη κι έπρεπε να κουβαλήσουμε όλο μας τον εξοπλισμό από το λιμάνι έως πάνω τα Φηρά πάνω με γαϊδούρια… κάναμε γαϊδουροδρομίες και πρέπει να σου πω ότι γελάσαμε πάρα πολύ.

Τι άλλο έρχεται μέσα στο καλοκαίρι;

Όπως είπαμε κάθε Πέμπτη εδώ στο Akanthus σε μοναδικές live εμφανίσεις κι αυτό θα συμβαίνει ταυτόχρονα με το Vrettour που πιστεύω ότι θα είναι η μεγαλύτερη περιοδεία Έλληνα καλλιτέχνη για φέτος το καλοκαίρι. Θα κάνουμε περισσότερο από 80 live ανά την Ελλάδα και φυσικά θα πάμε και στο εξωτερικό.

Αφήστε το σχόλιό σας