Ο Ηλίας Βρεττός πήρε το πτυχίο του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.

Μοναδικές στιγμές έζησε ο Ηλίας Βρεττός το πρωί της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου, καθώς πήρε το πτυχίο του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που προ ημερών κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Σωστό Μου Λάθος» από την Panik Platinum και τα τραγούδια του έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό, αποφοίτησε από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και από το πλευρό του δεν έλειψαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η μουσική μπήκε στη ζωή του Ηλία Βρεττού στο τρίτο έτος των σπουδών του.

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τη μαμά μου γιατί δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου από το τμήμα Μάρκετινγκ στην ΑΣΟΕΕ. Χρωστάω επτά μαθήματα, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και καθαρό μυαλό για να τα δώσω», έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ηλίας Βρεττός.

«Έχω βάλει, όμως, στόχο να το πάρω σύντομα, επειδή δε μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες», είχε πει και αυτός ο στόχος μόλις πραγματοποιήθηκε.

Ταυτόχρονα, ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο «Tokyo Theater Athens», όπου εκτοξεύει τη διασκέδαση στα ύψη με ένα εκρηκτικό shows.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας