Σε καινούριο δισκογραφικό περιβάλλον θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Ηλίας Βρεττός!

Ο Ηλίας Βρεττός αλλάζει δισκογραφική εταιρεία και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό της Panik Records και της Panik Platinum.

Μετά από μία πολυετή παρουσία στην Cobalt Music όπου έκανε το ντεμπούτο του το 2008 με το άλμπουμ «Κάνει Μοναξιά» (προτού η εταιρεία αποχωρήσει από τον όμιλο της Universal), ο τραγουδιστής «μετακομίζει» για πρώτη φορά σε καινούρια δισκογραφική στέγη.

Με τον απολογισμό να καταγράφει τέσσερις προσωπικούς δίσκους με τον πιο πρόσφατο και πλατινένιο μάλιστα «Και Πετάω Ψηλά» να έχει κυκλοφορήσει τους προηγούμενους μήνες και να έχει «βγάλει» μία σειρά radio hit.

Σήμερα (9/6), ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ηλία Βρεττού στην Panik Records και την ετικέτα της Panik Platinum, η οποία εστιάζει στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ο Ηλίας Βρεττός θα αποκαλύψει ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο «Μια Ιστορία», σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Νίκου Σουλιώτη και Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού:

«ΝΕΑ εποχή, ΝΕΟ ξεκίνημα, ΝΕΑ ομάδα, ΝΕΑ πράγματα από σήμερα με Panik Platinum Records! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!»

Στη φωτογραφία ο Ηλίας Βρεττός με τον CEO της Panik Group, Γιώργο Αρσενάκο:

Αφήστε το σχόλιό σας