«Και Κάτι Ακόμη» ετοιμάζει ο Ηλίας Βρεττός μετά την «ιστορία» που μας διηγήθηκε.

Ο Ηλίας Βρεττός έχει «Και Κάτι Ακόμη», ένα νέο τραγούδι που θα έρθει σύντομα στο φως.

Αφού μας διηγήθηκε «Μια Ιστορία» (σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Νίκου Σουλιώτη / Λάμπρου Κωνσταντάρα) διαφορετική από τις υπόλοιπες, η οποία έκανε την εμφάνισή της στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού airplay για οχτώ – στο σύνολο – εβδομάδες, ο τραγουδιστής έχει… «Και Κάτι Ακόμη».

Ακούστε την acoustic love version
του «Μια Ιστορία» του Ηλία Βρεττού

Το ίδιο διάστημα, ο Ηλίας Βρεττός ανεβάζει ρυθμούς στις προετοιμασίες του ανακαινισμένου χώρου που θα τον φιλοξενήσει αυτή τη σεζόν στην παραλιακή και θα γίνει το ορμητήριο της ενέργειάς του.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του Ηλία Βρεττού
και ο νέος χώρος στην παραλιακή

Και, φυσικά, ο καλύτερος συνδυασμός για τις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις του δεν είναι άλλος από ένα ολοκαίνουριο single.

Ένα τραγούδι που έχει ήδη ολοκληρωθεί και όπως φρόντισε να μας ενημερώσει ο ίδιος ο Ηλίας Βρεττός, αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για το video clip που θα του δώσει εικόνα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδάκου.

Ο τίτλος του νέου single του Ηλία Βρεττού είναι «Και Κάτι Ακόμη», σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Έρχεται από την Panik Platinum, τη νέα δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή.

UPDATE: Δείτε το teaser του «Και Κάτι Ακόμη» που μόλις δημοσιεύθηκε! Έρχεται σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση από τις 17 Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας