Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Η Αγάπη Μπορεί» και ο Ηλίας Βρεττός κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του

«Η Αγάπη Μπορεί» και ο Ηλίας Βρεττός κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του

-

Δες και αυτά

«Η Αγάπη Μπορεί», είναι το μήνυμα που διαδίδει ο Ηλίας Βρεττός με την καινούργια κυκλοφορία του.

Ο Ηλίας Βρεττός επανέρχεται δισκογραφικά για να φανερώσει «της αγάπης τα μεγάλα μυστικά», με ένα ακόμη τραγούδι που βάζει στόχο να αγαπηθεί.

Διανύοντας μία από τις πιο ώριμες και γόνιμες περιόδους της καριέρας του, ο τραγουδιστής κατάφερε να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές μας με την υπέροχη ερωτική μπαλάντα του «Φώναξέ Με», σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Το τραγούδι αγκαλιάστηκε θερμά από τους ακροατές και τις ραδιοφωνικές συχνότητες και με σταθερά βήματα κατάφερε να κυριαρχήσει στις προτιμήσεις, παραμένοντας επί πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στη μικτή κατάταξη όσο και στο ελληνικό Airplay Chart.

Αναγεννημένος προσωπικά και καλλιτεχνικά, ο Ηλίας Βρεττός ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του και ετοιμάζεται να χαρίσει ακόμα περισσότερα τραγούδια που θα δεσπόσουν στις επιλογές των ακροατών.

Ηλίας Βρεττός - Η Αγάπη Μπορεί - Hit Channel

Το νέο single του Ηλία Βρεττού φέρει τον τίτλο «Η Αγάπη Μπορεί» και αποτελεί μία μελωδική κατάθεση ψυχής και έναν ύμνο στο υπέρτατο συναίσθημα που μπορεί να προσφέρει και να δεχθεί κάποιος.

Τη μουσική έχει συνθέσει ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους υπογράφει ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

Σε μία πρωτότυπη καμπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, ο Ηλίας Βρεττός ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει εκείνος το video clip του «Η Αγάπη Μπορεί», μέσα από αναρτήσεις – ψηφοφορίες που δημοσίευσε στα stories του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μιχελόπουλος ακολούθησε τις επιλογές του κοινού για τις βασικές λεπτομέρειες και το τελικό αποτέλεσμα κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και πρωταγωνιστούν καθημερινοί άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά και το λογότυπο που δημιουργήθηκε ειδικά για το τραγούδι και συμβολίζει τη δύναμη της αγάπης.

Το νέο τραγούδι «Η Αγάπη Μπορεί» του Ηλία Βρεττού κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

«Για μένα το “Η Αγάπη Μπορεί” δεν είναι απλά το νέο μου single, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο…», αναφέρει ο Ηλίας Βρεττός.

«Είναι προσωπικός επαναπροσδιορισμός, ανασύνταξη δυνάμεων και, κυρίως, ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τα επάνω και προς όλους και όλες εσάς! Εγώ συνειδητοποίησα πως όντως “η αγάπη μπορεί” και χάρη σ’ αυτήν “μπορώ ξανά τα θέλω μου να ζήσω, να πολεμήσω”», συνεχίζει.

«Αγάπη προπάντων σημαίνει ανθρωπιά, παραμερίζοντας το εγώ. Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο, να μπορέσουμε όλοι να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη μας ως “AΝΘΡΩΠΟΙ”. Εμείς αυτό επιδιώκουμε με αυτή την παραγωγή… Εσείς;»

 

Αφήστε το σχόλιό σας