«Φώναξέ Με», θα τραγουδήσει ο Ηλίας Βρεττός στην επόμενη κυκλοφορία του.

Ο Ηλίας Βρεττός θα υποδεχθεί το νέο έτος με καινούριο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις σε όλη τη χώρα και με τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που παίζουν συνεχώς σε όλα τα airplay των ραδιοφωνικών σταθμών και στα club ολόκληρης της Ελλάδας και της Κύπρου, επιστρέφει με ένα single – έκπληξη.

Το τελευταίο τραγούδι του με τίτλο «Σου Απαγορεύω» κέρδισε από το πρώτο άκουσμα με το δυναμικό χαρακτήρα. Τη μουσική έδωσε ο Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Το video clip του «Σου Απαγορεύω», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Παράσχος και σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μετά από μία έντονη χρονιά, το «VreTTour» έριξε άγκυρα για το χειμώνα στην οδό Πειραιώς, στο πανέμορφο «Φωταέριο», όπου ο Ηλίας Βρεττός συνεργάζεται με το μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο και μαζί τους είναι και οι Kings.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, ο τραγουδιστής θα φέρει σύντομα στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Φώναξέ Με». Τα γυρίσματα για το video clip έχουν πραγματοποιηθεί στο χιονισμένο νομό Γρεβενών και το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum.

Αφήστε το σχόλιό σας