Σε μοναδικά φυσικά τοπία θα μας ταξιδέψει ο Ηλίας Βρεττός με το video clip του νέου τραγουδιού του.

Ο Ηλίας Βρεττός σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σας παρουσιάζει το επίσημο teaser του video clip για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Φώναξέ Με», καθώς και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό backstage από τα γυρίσματα!

Τους στίχους υπογράφει η Αγγελική Μακρυνιώτη, την μουσική ο Ιορδάνης Παύλου και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν τρεις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε θερμοκρασίες κάτω των -5 βαθμών στις καταπληκτικές περιοχές των ορεινών Γρεβενών από τη Βασιλίτσα, τον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα ως τα ακατοίκητα βλαχοχώρια της περιοχής.

Ο Ηλίας Βρεττός και οι συνεργάτες του είχαν την δυνατότητα να προσεγγίσουν τα συγκεκριμένα σημεία με τη βοήθεια ειδικών ομάδων και οχημάτων, καθώς πρώτη φορά πραγματοποιούνται γυρίσματα στα μέρη αυτά και ειδικά κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικό της δυσκολίας είναι ότι τη δεύτερη μέρα για τα γυρίσματα στη χιονισμένη Βάλια Κάλντα, μετά από μία ώρα διαδρομή, η αποστολή αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης και να αλλάξει δρόμο, ταξιδεύοντας άλλη 1 ώρα και 50 λεπτά, αφού η πρώτη διαδρομή είχε κοπεί από κατολισθήσεις.

Σε αυτό το video clip πρωταγωνιστούν τα τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού είναι μια ερωτική μπαλάντα και θα αγγίξει τις καρδιές όλων. Θα κυκλοφορήσει ‪τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου‬ από την Panik Platinum.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το video clip:

Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του μαζί με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο στο «Φωταέριο», όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται το αδιαχώρητο. Μαζί τους είναι και οι Kings.

Δείτε το teaser από το video clip του «Φώναξέ Με»

Ηλίας Βρεττός - Φώναξέ Με (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας