Ο Ηλίας Βρεττός επανήλθε σε ρυθμούς ζωντανών εμφανίσεων.

Με το δυναμισμό που τον διακρίνει και τη θετική του ενέργεια, ο Ηλίας Βρεττός επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις, πεντέμισι μήνες μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε μαζί με την μπάντα του το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουλίου στην Καρδίτσα.

Μέσω των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα, o Ηλίας Βρεττός μοιράστηκε δύο βίντεο από το live του, αλλά τις σκέψεις του με το κοινό, γράφοντας στη λεζάντα:

«Όταν τραγουδάς μετά από 6 μήνες με δάκρυα στα μάτια και χορεύει ο κολλητός σου… Συγκινητικές στιγμές χθες στην Καρδίτσα… #iamback #HB #fonakseme».

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου, ο γνωστός τραγουδιστής ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός.

Ο Ηλίας Βρεττός διακομίσθηκε αρχικά πολυτραυματίας στο νοσοκομείο και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική. Τα κατάγματα που έφερε σε μηρό, βραχίονα και λεκάνη απαιτούσαν χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν άμεσα και με επιτυχία.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Ηλίας Βρεττός παρουσίασε δύο up-tempo καλοκαιρινές διασκευές της μεγάλης επιτυχίας του «Φώναξε Με», τις οποίες επιμελήθηκαν οι Κωνσταντίνος Παντζής, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Κώστας Γαλάτης.

Το «Φώναξέ Με» κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μόλις ανέβηκε στη δεύτερη θέση του επίσημου Airplay Chart, συνεχίζοντας την επιτυχία του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας