Ο Ηλίας Μακρίδης και η πλειονότητα των ερμηνευτών που δίνουν τις φωνές τους στο άλμπουμ «…όταν έκανα ευχές» κατεβαίνουν στον Πειραιά.

O συνθέτης – τραγουδοποιός Ηλίας Μακρίδης θα παρουσιάσει ζωντανά στο «Kremlino», στις 13 Δεκεμβρίου, το δίσκο του «…όταν έκανα ευχές» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, στον οποίο συμμετέχουν μερικοί από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο τραγούδι «Με Τα Μάτια Των Τσιγγάνων» που ταξιδεύει στο χωροχρόνο και ερμηνεύει με τον Μάνο Ξυδούς. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε ένα τραγούδι με παραδοσιακές ρίζες.

Ο Κώστας Παρίσσης που μοιράστηκε με τον Ηλία μία «Προσευχή» για τον καλό τους φίλο Μάνο Ξύδους. Ο ταλαντούχος Rous με το χαρούμενο, νοσταλγικό reggae τραγούδι «Ήμασταν Στην Ίδια Τάξη» που μαζί με τον Ηλία «συνομιλούν» με παλιούς συμμαθητές και θυμούνται παιδικές αγάπες.

Και φυσικά ο Μπάμπης Στόκας. Μετράει πολλά χρόνια αυτή η φιλία. Μετά το «Βγες Στο Μπαλκόνι Να Δεις» και το «Μ’ Όποια Να ‘Ναι», ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύει μοναδικά το νέο τους τραγούδι «Ανθίζουν Τ’ Άστρα».

Ο Ηλίας Μακρίδης ξεδιπλώνει το συνθετικό του ταλέντο για άλλη μια φορά σε αυτή την πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά. Το συγκινητικό τραγούδι αφιερωμένο στο γιο του που έγραψε και ερμηνεύει σε στίχους του μεγάλου Λευτέρη Παπαδόπουλου, «Χρόνια Πολλά Σου Εύχομαι Αγόρι Μου», απευθύνεται σε όλους τους γονείς, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια πολύ προσωπική του στιγμή.

Στη βραδιά αλλά και στο δίσκο συμμετέχουν οι Βιτρώ, το συγκρότημα του Ηλία Μακρίδη. Στη σκηνή του «Kremlino» θα εμφανιστούν επίσης οι Φωτεινή ΒελεσιώτουΛαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΚώστας ΠαρίσσηςRous και Μπάμπης Στόκας.

«Οι ευχές καρδιάς πολλές φορές πραγματοποιούνται. Γι’ αυτό, κοιτάξτε μέσα και κάντε την ευχή σας… Καλή αντάμωση», γράφει ο Ηλίας Μακρίδης.

Διαβάστε ακόμα: Μαχαιρίτσας, Στόκας, Ξυδούς κ.ά.
στο νέο δίσκο «…όταν έκανα ευχές» του Ηλία Μακρίδη

Ηλίας Μακρίδης - Όταν Έκανα Ευχές (album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας