Με τη μελωδική μπαλάντα «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά» θα παραμείνει ο Ηλίας Καμπακάκης σε τροχιά επιτυχιών.

Ο Ηλίας Καμπακάκης επιστρέφει με ολοκαίνουριο single.

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με φανατικό κοινό να τον ακολουθεί σε κάθε νέο μουσικό του βήμα.

Γνωστός και αγαπητός από τις επιτυχίες του στο YouTube, οι οποίες μετράνε δεκάδες εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα, ο Ηλίας Καμπακάκης υπέγραψε για πρώτη φορά σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και υποσχέθηκε πολλά τραγούδια φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Το τελευταίο του single, με τίτλο «Υποτίθεται», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal συγκέντρωσε μέσα σε λίγους μήνες πάνω από 8.500.000 προβολές στο YouTube, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Top 3 του επίσημου ελληνικού Airplay Chart.

Παράλληλα με τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία και με τα τραγούδια του «Υποτίθεται» και «Τέτοια Νύχτα» να ακούγονται ασταμάτητα στα ραδιόφωνα όλης της χώρας, ο Ηλίας Καμπακάκης επιστρέφει με το ολοκαίνουριο single «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά».

Η νέα μελωδική μπαλάντα του Ηλία Καμπακάκη εκφράζει την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων, τον ιδανικό έρωτα καθώς και την απόλυτη ευτυχία που ζει κάποιος όταν βρίσκει το άλλο του μισό.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Ηλίας Καμπακάκης και τους στίχους η έμπειρη Ελένη Γιαννατσούλια.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας