Με νέο τραγούδι επιστρέφει ο Ηλίας Καμπακάκης μετά την τεράστια επιτυχία του «Υποτίθεται».

Ο Ηλίας Καμπακάκης αναμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους ανερχόμενους καλλιτέχνες στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό.

Με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα αλλά και την επαρχία, έχει κερδίσει φανατικό κοινό το οποίο τον αποθεώνει σε κάθε του βήμα.

Γνωστός και αγαπητός από τις επιτυχίες του στο YouTube, οι οποίες μετράνε δεκάδες εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα, ο Ηλίας Καμπακάκης υπέγραψε για πρώτη φορά σε δισκογραφική εταιρεία, τη Minos EMI / Universal και υποσχέθηκε πολλά τραγούδια φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Η υπόσχεση έγινε πράξη με το «Υποτίθεται», σε μουσική του ίδιου του Ηλία Καμπακάκη και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, το οποίο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τον κόσμο.

Μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφορίας το τραγούδι έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 8,5 προβολές στο YouTube και έχει αποκτήσει το δικό του χώρο στα ραδιόφωνα, αλλά και στις επιλογές μας τη φετινή σεζόν, έχοντας φτάσει στο Νο 3 του ελληνικού Airplay Chart και στο Top 10 της μικτής κατάταξης.

Επιτυχία γνώρισε και το «Τέτοια Νύχτα», που επανακυκλοφόρησε ψηφιακά.

Λίγο πριν υποδεχθούμε το καλοκαίρι, ο Ηλίας Καμπακάκης επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά», ξανά σε δική του μουσική και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Το καινούριο single «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά» θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας