Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Ilenia Williams: Τραγούδησε και παρουσίασε με επιτυχία το Thessaloniki Pride 2019

Ilenia Williams: Τραγούδησε και παρουσίασε με επιτυχία το Thessaloniki Pride 2019

-

Δες και αυτά

Η Ilenia Williams ήταν οικοδέσποινα του πολύχρωμου Thessaloniki Pride.

Στο Λευκό Πύργο κατέληξε η μεγάλη και πολύχρωμη πορεία του 8ου Thessaloniki Pride το Σάββατο 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Και φέτος γράφτηκε ιστορία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση του Stonewall.

Το γεγονός αυτό σήμανε την έναρξη του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος, ενός παγκόσμιου κινήματος που επηρέασε την παγκόσμια πορεία της ιστορίας και τοποθετήθηκε δίπλα στα άλλα παγκόσμια κινήματα, όπως της γυναικείας χειραφέτησης, της φυλετικής ισότητας κ.ά.

Η γιορτή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ολοκληρώθηκε με μεγάλη συναυλία, στο Λευκό Πύργο, στην οποία κεντρική παρουσιάστρια ήταν η Ilenia Williams.

Thessaloniki Pride 2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ STR

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι συμμετέχουσες οργανώσεις, φορείς και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Την έναρξη της συναυλίας σήμανε η Ilenia Williams ερμηνεύοντας για πρώτη φορά μπροστά στο πιο ένθερμο κοινό το ντεμπούτο single της «Πιάσε Με» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πάνω από 8.000 κόσμος έδωσε το «παρών» για να γιορτάσουν την αγάπη και η Ilenia Williams ήταν η οικοδέσποινα της μοναδικής βραδιάς.

Μία συναυλία κάτω από το φωταγωγημένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου Λευκό Πύργο, με θέμα την επιλογή της πόλης της Θεσσαλονίκης ως διοργανώτρια του EuroPride 2020, το οποίο θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για το κίνημα του Pride, καθώς είναι η πρώτη φορά που το EuroPride θα φιλοξενηθεί στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας