Ο Ηλίας Βρεττός δίνει νέο αέρα στην επιτυχία «Φώναξέ Με».

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει δισκογραφικά με δύο διασκευές της μεγάλης του επιτυχίας «Φώναξέ Με», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Πιο ανανεωμένος από ποτέ, είναι έτοιμος να «ντύσει» μουσικά και το καλοκαίρι μας!

Σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, το «Φώναξέ Με» κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες και «αγγίζει» τα 14 εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Ο  ίδιος ο τραγουδιστής το χαρακτήρισε το τραγούδι «σχεδόν προφητικό» μετά το ατύχημα που είχε, συνδυάζοντας στίχους του με τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που έλαβε από τον κόσμο.

Λίγο πριν επιστρέψει στις live εμφανίσεις, ο Ηλίας Βρεττός, πάντα δυναμικός και με τη γνωστή του θετική ενέργεια, παρουσιάζει την αισθαντική του μπαλάντα σε δύο up-tempo remixes.

Το ένα remix επιμελήθηκαν ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:

Το «Φώναξέ Με» είναι μία ερωτική μπαλάντα που άγγιξε τις καρδιές όλων και με την οποία ο Ηλίας Βρεττός πέρασε στην πιο ώριμη μουσική του περίοδο.

Συστήνοντας το νέο τραγούδι του, «γρατζούνισε» την ψυχή μας και τα πιο βαθιά μας συναισθήματα, αφού όσο μακριά και αν βρίσκεται η αγάπη, η απόσταση μηδενίζει… αρκεί να τη φωνάξεις.

Το δεύτερο remx ανέλαβε ο Κώστας Γαλάτης:

 

Αφήστε το σχόλιό σας