Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης αποχωρίζονται τη σκηνή του «Fever».

Ένα από τα καλύτερα και δημοφιλέστερα καλλιτεχνικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας για την εφετινή σεζόν, όπου αντάμωσαν ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης, ρίχνει αυλαία.

Το «Fever» φιλοξένησε στη σκηνή του ένα μουσικό πρόγραμμα – εμφανώς – ανδρική υπόθεση με δύο αγαπημένες φωνές που βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των ακροατών.

Οι νέες δισκογραφικές δουλειές των δύο καλλιτεχνών, οι οποίες κυκλοφόρησαν αμφότερες τους προηγούμενους από τη Minos – EMI, έτυχαν παρόμοιας θερμής αντιμετώπισης. Το άλμπουμ «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ» του Νίκου Οικονομόπουλου εντοπίζεται σταθερά αυτές τις εβδομάδες στην πρώτη θέση των πωλήσεων αποκτώντας σταδιακά πλατινένια απόχρωση, ενώ το «Έλεγα» του Χρήστου Χολίδη έχει γίνει πλατινένιο προ καιρού.

Η συνάντησή τους στη Λ. Συγγρού έφερε ενθουσιασμό και πλήθος κόσμου που κατέκλυζε κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου το γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η Ήβη Αδάμου, την οποία «Τίποτα δε τη σταματά», συνόδευε τους δύο άντρες καθ’ όλο το μήκους του χειμώνα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης σας περιμένουν για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο «Fever» την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας