Πλήθος διάσημων καλλιτεχνών θα τραγουδήσουν ζωντανά στο επερχόμενο φεστιβάλ «iHeartRadio 2017».

Η P!nk, οι Coldplay, ο The Weeknd, ο DJ Khaled, η Miley Cyrus και ο Harry Styles είναι ανάμεσα στο ονόματα που θα εμφανιστούν στο μουσικό φεστιβάλ «iHeartRadio 2017» που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο στο Λας Βέγκας.

H IHeartMedia, διοργανώτρια των εκδηλώσεων, ανακοίνωσε ότι η Kesha, ο Chris Stapleton, η Lorde και ο David Guetta θα ανεβούν επίσης στη σκηνή του διήμερου φεστιβάλ, που θα λάβει χώρις στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο «T-Mobile Arena» του Λας Βέγκας, χωρητικότητας έως 20.000 θέσεων.

Ο Ryan Seacrest θα είναι ο παρουσιαστής του φεστιβάλ, στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμη οι Kings of Leon, ο Big Sean, οι 30 Seconds to Mars του Jared Leto, ο Niall Horan και ο Thomas Rhett.

Το «CW Network» θα προβάλλει σε απευθείας μετάδοση τις βραδινές συναυλίες του «iHeartRadio 2017» στην ιστοσελίδα του και την εφαρμογή του και στη συνέχεια θα μεταδώσει μια εκπομπή – αφιέρωμα στις 4 και 5 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διοργανώνεται επίσης η μουσική εκδήλωση «Daytime Village» στις 23 Σεπτεμβρίου με συναυλίες των Migos, της Halsey, της Kelsea Ballerini και άλλων.

Η iHeartMedia, στην οποία ανήκει το ραδιοφωνικό δίκτυο και ραδιοφωνική πλατφόρμα στο διαδίκτυο του «iHeartRadio», είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες μέσων και ψυχαγωγίας που ειδικεύεται στα ραδιοφωνικά, ψηφιακά live events και στην on-demand διασκέδαση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας