Αρχική Μουσικά Νέα Rock/Metal music Ο Iggy Pop συστήνει το ομότιτλο τραγούδι του νέου δίσκου του «Free»

Ο Iggy Pop συστήνει το ομότιτλο τραγούδι του νέου δίσκου του «Free»

-

Δες και αυτά

Ο θρυλικός rocker επιστρέφει δισκογραφικά.

Ο Iggy Pop επιβεβαιώνει τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ «Free» και παράλληλα μοιράζεται το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου.

Το «Free» δεν έχει καμία ομοιότητα στον ήχο και στο στιλ με οτιδήποτε άλλο έχει κάνει έως τώρα ο Iggy Pop.

Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία του rocker μετά το δίσκο «Post Pop Depression» που έγινε πραγματικότητα το 2016. Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Αυτό είναι ένα άλμπουμ στο οποίο άλλοι καλλιτέχνες αναφέρονται σε εμένα, αλλά εγώ δανείζω τη φωνή μου… Στο τέλος της περιοδείας για το “Post Pop Depression”, αισθάνθηκα σίγουρος ότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημα της χρόνιας ανασφάλειάς μου, το οποίο με είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα στην καριέρα μου για παραπάνω από όσο ίσως θα έπρεπε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

«Παράλληλα ένιωσα εξουθενωμένος και αισθάνθηκα ότι ήθελα να ξεκουραστώ για ένα διάστημα.  Ήθελα να είμαι ελεύθερος. Ξέρω ότι η ελευθερία είναι κάτι υπέροχο που μπορείς να αισθανθείς και ζω με την πεποίθηση ότι αυτό το συναίσθημα είναι το μόνο που αξίζει να κυνηγάμε τελικά», συνεχίζει.

«Έτσι με ένα μαγικό και ελεύθερο τρόπο γεννήθηκε αυτό το άλμπουμ, το “Free”.»

Ο μοναδικός Iggy Pop πραγματοποίησε μία εκρηκτική συναυλία στην Πλατεία Νερού στις 8 Ιουνίου, αποδεικνύοντας πως παραμένει μία αστείρευτη πηγή ενέργειας επάνω στη σκηνή.

Το tracklist του «Free»:

1. Free
2. Loves Missing
3. Sonali
4. James Bond
5. Dirty Sanchez
6. Glow In The Dark
7. Page
8. We Are The People
9. Do Not Go Gentle Into That Good Night
10. The Dawn

 

Αφήστε το σχόλιό σας