Αρχική Μουσικά Νέα Rock/Metal music Ο Iggy Pop μοιράζεται το νέο τραγούδι «James Bond»

Ο Iggy Pop μοιράζεται το νέο τραγούδι «James Bond»

-

Δες και αυτά

Για μία γυναίκα θαρραλέα και ατρόμητη όπως ο James Bond τραγουδά ο αειθαλής Iggy Pop.

Ο Iggy Pop μοιράζεται το «James Bond», το επόμενο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του «Free» που θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Δεν είχα διασκεδάσει ποτέ περισσότερο τραγουδώντας κάποιον στίχο. Η απαγγελία της Faith (Vern) είναι τόσο φορτισμένη και μαζί με την παραγωγή και την τρομπέτα του Leron (Thomas), η μπάντα παίζει σαν τρελή», αναφέρει ο αειθαλής rocker.

Το «James Bond» είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι από το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Free», το οποίο είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες.

Το άλμπουμ «Free» διαδέχεται το «Post Pop Depression» (2016), τη δισκογραφική δουλειά του Iggy Pop με την καλύτερη πορεία στα charts, ωστόσο δεν μοιράζεται κανένα κοινό με τους προηγούμενους δίσκους του κορυφαίου καλλιτέχνη.

«Είναι ένα άλμπουμ στο οποίο άλλοι καλλιτέχνες μιλούν για εμένα, αλλά εγώ δανείζω τη φωνή μου», περιγράφει ο πρώην frontman των The Stooges για την ποικιλία των επιρροών που έχουν διαμορφώσει το συνολικό άκουσμα του «Free».

Σε γενικές γραμμές, το «Free» αντανακλά την εξάντληση του καλλιτέχνη μετά την ολοκλήρωση μίας απαιτητικής περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ «Post Pop Depression».

«Η ελευθερία είναι μία ψευδαίσθηση, κάτι που μόνο νιώθεις, αλλά έζησα τη ζωή μου έως τώρα με την πεποίθηση ότι αξίζει να κυνηγήσεις αυτό το συναίσθημα», σημειώνει ο Iggy Pop.

Αφήστε το σχόλιό σας