Το «American Valhalla» είναι ένα φιλμ που ακολουθεί τον Iggy Pop κατά την ηχογράφηση του άλμπουμ «Post Pop Depression».

Ο Iggy Pop συνεργάζεται με τον Joshua Homme, frontman των «Queens of The Stone Age», σε ένα εξαιρετικό album και ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ.

Η κινηματογραφική ταινία «American Valhalla», με σκηνοθέτες τους Joshua Homme και Andreas Neumann, ακολουθεί τον Iggy Pop στην έρημο της Καλιφόρνια για την ηχογράφηση του άλμπουμ «Post Pop Depression».

Μαζί του βρίσκεται και η μπάντα του, αποτελούμενη από τον Joshua Homme, τον Dean Fertita – επίσης μέλος των Queens of The Stone Age, και τον drummer των Arctic Monkeys, τον Mat Helders.

Όλοι μαζί ξεκινούν ένα συναρπαστικό τουρ με τελικό προορισμό μία φαντασμαγορική συναυλία στο ιστορικό «Royal Albert Hall» του Λονδίνου.

Η ταινία ξεχωρίζει για την εξαιρετική της φωτογραφία, το rock attitude της, αλλά και για την καταγραφή της ιδιαίτερης σχέσης που αναπτύσσεσαι μεταξύ των μουσικών με κυρίαρχο αξίωμα το «You risk nothing you gain nothing».

Η μοναδική ευκαιρία να ζήσετε το μύθο στην κινηματογραφική οθόνη και στην Ελλάδα θα δοθεί για δύο και μόνο προβολές, την Παρασκευή 1 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στις αίθουσες των «Village Cinemas».

Δείτε επίσης: Τα τρία πρώτα σόλο άλμπουμ
του Iggy Pop επανεκδίδονται σε βινύλιο

Iggy Pop - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας