Η περιπέτεια που πέρασε η Iggy Azalea ολοκληρώνεται και το «Surviving The Summer» έρχεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η αναμονή τελειώνει για το κοινό της Iggy Azalea.

Η 28χρονη ράπερ από την Αυστραλία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πραγματικά πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της. Το «Surviving The Summer» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 6 Ιουλίου και συγκεκριμένα θα πρόκειται για ένα EP.

«Από τη στιγμή που δε φαίνεται ότι μιλάω για κάτι χωρίς να ερωτηθώ, το “Surviving The Summer” κυκλοφορεί στις 6 Ιουλίου», έγραψε στο Twitter η Azalea.

Το «Surviving The Summer» είναι η δεύτερη δισκογραφική απόπειρα της Iggy Azalea μετά το ολοκληρωμένο ντεμπούτο της με το άλμπουμ «The New Classic» το 2014, το οποίο χάρισε στη ράπερ τέσσερις συνολικά υποψηφιότητες στα 57α Βραβεία Grammy:

Για τον «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη», το «Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ», την «Ηχογράφηση Της Χρονιάς» και για την «Καλύτερη Pop Ερμηνεία Από Ντουέτο / Γκρουπ».

Το δεύτερο άλμπουμ της Iggy Azalea επρόκειτο αρχικά να έχει τον τίτλο «Digital Distortion» και να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2016.

Η Αυστραλή καθυστερούσε την κυκλοφορία του για μία σειρά από διάφορους λόγους. Αρχικά, ήθελε ορισμένο χρόνο προκειμένου να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη, να διαχειριστεί τις αλλαγές που έχουν γίνει σε προσωπικό επίπεδο και να ηχογραφήσει καινούρια τραγούδια που θα αντανακλούν την κατάσταση της σε εκείνο το σημείο.

Παρόλο που εντός του 2017 μοιράστηκε δύο νέα singles, το «Mo Bounce» και το «Switch» με τη Βραζιλιάνα Annita, η Iggy Azalea αλλαξε δισκογραφική εταιρεία (από την Dej Jam στην Island Records, πάντα εντός του ομίλου της Universal Music) και βάσει των συμφωνιών που είχε υπογράψει, δεν της επιτρεπόταν να κυκλοφορήσει νέα μουσική έως τον Ιανουάριο του 2018.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2018, η Iggy Azalea παρουσίασε το ολοκαίνουριο single «Savior» με τη συμμετοχή του Quavo των Migos.

Η τελευταία καθυστέρηση του «Surviving The Summer» προέκυψε επειδή η Island Records άλλαξε πρόεδρο, με τον Darcus Beese να τίθεται επικεφαλής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας