Η Iggy Azalea σχεδιάζει νέο άλμπουμ και αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της
Iggy Azalea

Η Iggy Azalea σχεδιάζει νέο άλμπουμ, αποκαλύπτει στους fans της το πρόβλημα υγείας της και υπόσχεται να προσέχει την υγεία της φέτος.

Η Iggy Azalea είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα αρχίσει τις εργασίες για το δεύτερο studio album της φέτος, αλλά ορκιστεί να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της το 2015 και να αποφύγει τα χειρότερα.

Η ράπερ του «Fancy» αποκάλυψε πως πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει με δυσλειτουργία της κροταφογναθικής άρθρωσης «σύνδρομο της κροταφογναθικής διάρθρωσης» (ΚΓΑ), αλλά έχει υποσχεθεί στους θαυμαστές της ότι δεν θα σταματήσει κάποια από τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Πίσω στη δουλειά για το δεύτερο άλμπουμ μου την επόμενη εβδομάδα … Αγχωμένη να ξεκινήσω να δουλεύω σε αυτό. Το ενθουσιασμένο είδος του άγχους.» Έγραψε η Iggy Azalea στο twitter αυτή την εβδομάδα.

https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/550410826281000961

Η διάσημη rapper αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που έχει: «Επίσης, τον περασμένο μήνα μου διαγνώστηκε δυσλειτουργία της κροταφογναθικής άρθρωσης ( TMJ ) που δεν είναι το καλύτερο».

«Θα κάνω περισσότερο από μια προσπάθεια να φροντίσω τον εαυτό μου το 2015, να μείνω μακριά από όλα το δράμα και ελπίζω να μην έχω κανένα ξέσπασμα. »

Ενώ έσπευσε να καθησυχάσει τους οπαδούς της πως αυτό δεν θα την αποτρέψει να κάνει κάτι που θέλει και δεν θα επηρεάσει την καριέρα της:
«Η Εν πάση περιπτώσει δεν νομίζω ότι θα με αποτρέψει από ποτέ να κάνει κάτι που θέλω, αλλά με έχει κάνει να συνειδητοποιήσω ότι είναι σημαντικό να προσέχω τον εαυτό μου.»

Περαστικά Iggy και αναμένουμε σύντομα νεότερα για τη νέα σου μουσική.

Αφήστε το σχόλιό σας