Ο φιλικός κύκλος της Demi Lovato είχε μάθει νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο όσα αποκάλυψε στο «Sober».

Η Iggy Azalea εκμυστηρεύτηκε ότι γνώριζε πως η Demi Lovato είχε κυλήσει ξανά στο αλκοόλ, ένα ευαίσθητο θέμα που η Lovato αποφάσισε να μοιραστεί μέσα από το νέο και συγκλονιστικό τραγούδι «Sober».

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η 28χρονη ράπερ επαίνεσε στο Twitter τη φίλη της και τη δύναμη που είχε να βγει και να παραδεχθεί ανοιχτά ότι η περίοδος της απεξάρτησης έχει τελειώσει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ET», η Iggy Azalea αποκάλυψε πως ήξερε ότι η 25χρονη τραγουδίστρια «υποτροπίασε», πριν ανακοινωθεί δημόσια.

«Το γνώριζα, ως στενή φίλη. Οπότε αυτό που ήθελα πραγματικά για εκείνη είναι να ήταν αυτή που θα το έλεγε στον κόσμο», σχολίασε.

«Και ανησύχησα πολύ, ως φίλη της, ότι κάτι θα διέρρεε ή ότι κάποιος θα το έπαιρνε αυτό με κάποιον τρόπο και θα το χρησιμοποιούσε αρνητικά εναντίον της ή ότι θα την έκανε να φαίνεται πως έχει ένα μυστικό.»

Η Iggy Azalea ανέφερε ότι δεν μπορούσε να πει στην Demi Lovato ότι πρέπει να το ομολογήσει, αν και ανησυχούσε για εκείνη επειδή φοβόταν, όπως είπε προηγουμένως, να μη χρησιμοποιηθεί αρνητικά το γεγονός ότι η Αμερικανίδα pop star εθίστηκε ξανά.

«Ήθελα πραγματικά να το κάνει μόνη της. Και το έκανε!»

Βέβαια, η Iggy Azalea τόνισε πως δεν ήξερε ότι η Demi Lovato θα μοιραζόταν την αλήθεια της μέσα από ένα βαθιά προσωπικό τραγούδι.

«Δε γνώριζα ότι ηχογραφούσε αυτό το τραγούδι, δε μου το είχε πει αυτό», είπε η Azalea, προσθέτοντας ότι άκουσε το «Sober» όταν κυκλοφόρησε.

«Ήμουν απλά πραγματικά περήφανη για εκείνη, που ήταν ειλικρινής. Είναι αληθινά δύσκολο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Έτσι το να είσαι ειλικρινής με τον υπόλοιπο κόσμο, να μοιραστείς δημόσια κάτι με το οποίο παλεύεις, είναι πολύ αξιοθαύμαστο», συμπλήρωσε για την Demi Lovato.

«Ήμουν πολύ περήφανη που την είδα να γράφει το τραγούδι και να το κυκλοφορεί.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας