Οι συναυλίες της Iggy Azalea ακυρώνονται για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Η Iggy Azalea ματαίωσε την περιοδεία της «Bad Girls Tour», η οποία είχε ανακοινωθεί μόλις τον προηγούμενο μήνα.

«Πιστέψτε με ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη γι’ αυτή την περιοδεία και είμαι πραγματικά απογοητευμένη που δεν μπορεί να συμβεί αυτή τη χρονιά», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα. «Η επιλογή δεν ήταν στα χέρια μου και δεν ήταν δική μου απόφαση να πάρω. Ελπίζω να καταφέρω να σας δω όλους προσωπικά μία ημέρα. Σας αγαπώ.»

Η διοργανώτρια εταιρεία Live Nation επιβεβαίωσε με τη σειρά της την είδηση, εκδίδοντας μία ανακοίνωση στην οποία πληροφορεί ότι το «Bad Girls Tour» ακυρώθηκε εξαιτίας «απρόβλεπτων καταστάσεων».

Η Iggy Azalea επρόκειτο να περιοδεύσει στη Βόρεια Αμερική για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς το 2015 είχε ακυρωθεί και η περιοδεία «The Great Escape Tour».

Αυτή τη φορά είχε προγραμματίσει συναυλίες σε 21 πόλεις. Η αυλαία θα άνοιγε στο Hollywood της Φλόριντα στις 27 Οκτωβρίου και θα έπεφτε στις 4 Δεκεμβρίου στο Χιούστον.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να προσπαθώ να συνεχίσω να ηχογραφώ και να κρατάω ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου», πρόσθεσε η 28χρονη ράπερ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η 21χρονη Αμερικανίδα CupcakKe, η οποία θα συνόδευε την Iggy Azalea στην περιοδεία, γνωστοποίησε ότι δε θα εμφανιζόταν τελικά στις συναυλίες, λόγω «αλλαγής σχεδίων».

Όπως εξήγησε μέσω του Twitter, η αλλαγή πλάνων στην οποία αναφέρθηκε ήταν η δραματική μείωση της αμοιβής της από 330.000 δολάρια σε 30.000 δολάρια. «Δεν ήταν η Iggy αυτή που άλλαξε τα σχέδια. (…) Η Iggy γνωρίζει ότι την αγαπώ», τόνισε.

Αφήστε το σχόλιό σας