Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 9η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα διατηρείται στην πρώτη θέση του επίσημου IFPI Chart η νέα δισκογραφική δουλειά «Γαλάζια Λίμηνη» του Μάριου Φραγκούλη.

Ένας καθαρά ελληνικός δίσκος με 11 τραγούδια υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου και με τις ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.

Μια καλλιτεχνική συνάντηση με ουσία, αλήθεια και δημιουργικό οίστρο. Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Μάριος Φραγκούλης, για πρώτη φορά συνομιλητές και συν-δημιουργοί για το διαχρονικό καλό τραγούδι, από όπου και αν έχει τις καταβολές του.

Σε αυτές τις δύσκολες από κάθε άποψη εποχές σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτά τα τραγούδια έρχονται να τονίσουν ότι η αγάπη και ο έρωτας αντέχουν και μπορούν να στηρίζουν το συλλογικό αίσθημα.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart της εβδομάδας ξεχωρίζει το «DNA» των Backstreet Boys (Νο. 73).

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «Best 2018» του Γιάννη Κότσιρα (Νο. 40), το live album «Στον Κήπο Του Μεγάρου» του Κωστή Μαραβέγια (Νο. 58), το «Back To Black» της Amy Winehouse (Νο. 70), το «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη (Νο. 71) και το «The Fame Monster» της Lady Gaga (No. 73)

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας