Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 8η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Στην κορυφή του επίσημου IFPI Chart ανεβαίνει η νέα δισκογραφική δουλειά «Γαλάζια Λίμηνη» του Μάριου Φραγκούλη.

Ένας καθαρά ελληνικός δίσκος με 11 τραγούδια υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου και με τις ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.

Μια καλλιτεχνική συνάντηση με ουσία, αλήθεια και δημιουργικό οίστρο. Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Μάριος Φραγκούλης, για πρώτη φορά συνομιλητές και συν-δημιουργοί για το διαχρονικό καλό τραγούδι, από όπου και αν έχει τις καταβολές του.

Σε αυτές τις δύσκολες από κάθε άποψη εποχές σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτά τα τραγούδια έρχονται να τονίσουν ότι η αγάπη και ο έρωτας αντέχουν και μπορούν να στηρίζουν το συλλογικό αίσθημα.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Ένας Κύκλος Είναι Όλα» της Φωτεινής Βελεσιώτου (Νο. 19) και η ζωντανή ηχογράφηση «New Year’s Concert» (Νο. 61) από την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιένης.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «10» του Νίκου Οικονομόπουλου (Νο. 35) – που ήταν 7 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1, το «Χαμόγελο της Τζοκόντα» του Μάνου Χατζιδάκι, το τριπλό live album «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018» (Νο. 38), το live album «Μπελ Ρεβ Live» της Νατάσσας Μποφίλιου (Νο. 39) και η συλλογή «Panik 2019».

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας