Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 7η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Το Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart κατακτά ο νέος δίσκος «Από Την Αρχή – Da Capo» του Μιχάλη Χατζηγιάννη και εκθρονίζει το «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι» του Παντελή Παντελίδη, που είχε παραμείνει στην κορυφή επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες.

Δέκα μεγάλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, από το «Ένα Πρωινό» και το «Να Με Προσέχεις» μέχρι το «Μένω Εκτός» και το «Έξοδος Κινδύνου», ξαναγεννιούνται με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη και τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Γήινος και αληθινός, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμηνεύει καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτά τα δέκα τραγούδια «Da Capo – Από Την Αρχή», όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής, σε δέκα αντίστοιχα βίντεο – μονοπλάνα.

Σε πασίγνωστα τραγούδια που έχουν σηματοδοτηθεί ανεξίτηλα από ερμηνείες ξεχωριστές, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει εδώ τον δικό του συναισθηματικό τόνο, κάνοντας μια νέα, δική του αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη φορά που ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου IFPI Chart ήταν ακριβώς πριν ένα χρόνο, την 7η εβδομάδα του 2018 με το άλμπουμ «Έρωτας Αγκάθι».

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Thank U, Next» της Ariana Grande (No. 8), το «Icarus Fall» του ZAYN (No. 13), το «Amo» των Bring Me The Orizon (No. 29) και το νέο άλμπουμ «From Vienna With Love» της Conchita Wurst με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης (Νο. 57).

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «Caution» της Mariah Carey (No. 32), το «Kamikaze» του Eminem (No. 41), το «Delta» των Mumford & Sons (Νο. 43), το soundtrack της ταινίας «Spiderman: Into The Spider-Verse» (Νο. 66), η «Οδός Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι (Νο. 71), αλλά και τρία άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη:

Το «Να Με Θυμάσαι Και Να Μ’ Αγαπάς» (Νο. 61), το «Είπα Στους Φίλους Μου… Live» (Νο. 63) και το «Μετακόμιση Τώρα» (Νο. 64)

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας