Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 5η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Ο νέος δίσκος «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι» με τα τραγούδια του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη συμπληρώνει πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart.

Το άλμπουμ είχε κάνει ντεμπούτο στην κορυφή.

Το νέο άλμπουμ «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι» περιλαμβάνει τα τραγούδια «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο», «Θυμάμαι», «Άλλη Μια Ευκαιρία», «Καράβια Στο Βυθό», «Να ‘Σαι Καλά» και «Πάλι Πάλι», που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και έχουν αγαπηθεί.

Το ιδιαίτερο δώρο για όλους τους λάτρεις του Παντελή Παντελίδη είναι δύο ακυκλοφόρητα singles, το ομότιτλο «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι» το «Κάνε Τα Πάντα Απόψε».

Το φαινόμενο «Παντελής Παντελίδης» είναι εδώ «Για Πάντα», όπως αποδεικνύεται περίτρανα για πολλοστή φορά, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία έτη από τον αδόκητο θάνατο του τραγουδιστή που αγάπησε όλη η Ελλάδα.

Στο IFPI Chart της εβδομάδας κάνουν είσοδο διάφορες συλλογές, όπως το τριπλό άλμπουμ «50 Years – Don’t Stop» για τα πενήντα χρόνια των Fleetwood Mac.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων:

Η έκδοση βινυλίου για το «The Rise and Fall of Ziggy Stardust» (Νο. 4) του David Bowie, το «Divide» (Νο. 6) του Ed Sheeran, η «Ντενεκεδούπολη» (Νο. 26) του Γιάννη Μαρκόπουλου, το «Εδώ Λιλιπούπολη» (Νο. 30) του Μάνου Χατζιδάκι, το «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» (Νο. 45) της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, το «Origins» (No. 51) των Imagine Dragons, το «Delta» των Mumford & Sons, το «Sweetener» (Νο. 60) της Ariana Grande και το soundtrack της ταινίας «Spiderman: Into the Spider-Verse» (Νο. 64)

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας