Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 4η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Μετά το ντεμπούτο του στο Νο. 1, ο νέος δίσκος «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι» με τα τραγούδια του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του επίσημου IFPI Chart.

Το νέο άλμπουμ «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι» περιλαμβάνει τα τραγούδια «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο», «Θυμάμαι», «Άλλη Μια Ευκαιρία», «Καράβια Στο Βυθό», «Να ‘Σαι Καλά» και «Πάλι Πάλι», που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και έχουν αγαπηθεί.

Το ιδιαίτερο δώρο  για όλους τους λάτρεις του Παντελή Παντελίδη είναι δύο ακυκλοφόρητα singles, το ομότιτλο «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι» το «Κάνε Τα Πάντα Απόψε».

Το φαινόμενο «Παντελής Παντελίδης» είναι εδώ «Για Πάντα», όπως αποδεικνύεται περίτρανα για πολλοστή φορά.

Στο IFPI Chart της εβδομάδας καταγράφεται πλήθος νέων εισόδων που αφορούν κυρίων επανεκδόσεις βινυλίων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι Coldplay, οι Fleetwood Mac, οι Eagles και άλλοι.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων το «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» (Νο. 17) της Νατάσας Θεοδωρίδου και το νέο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου με τίτλο το όνομά του (Νο. 42).

Το «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» της Νατάσας Θεοδωρίδου βρέθηκε για δύο διαδοχικές εβδομάδες στο Νο. 1 του IFPI Chart (19 – 20/2018), ενώ το νέο CD του Πάνου Κιάμου έχει διανύσει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες (13 – 15/2018) στην πρώτη θέση.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας