Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 28η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Για τέταρτη εβδομάδα επιστρέφει στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart Γιώργος Μαζωνάκης με τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Αγαπώ Σημαίνει», η οποία είχε κάνει ντεμπούτο στην κορυφή.

Με οδηγό ψυχής ότι το «Αγαπώ σημαίνει… σε φέρνει στο να θες να φτάσεις στην υπερβολή» δημιουργήθηκαν δέκα μοναδικά τραγούδια, δέκα σπουδαίες ερμηνείες από το Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη δύναμη της φωνής του τραγουδά για όσα τον συγκινούν και τον εμπνέουν. Με τη συγκλονιστική του ερμηνεία και τον εμπνευσμένο στίχο και μουσική, επικοινωνεί πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα» και «Οινόπνευμα Φτηνό».

Νέες είσοδοι

Στο IFPI Chart της εβδομάδας κάνουν είσοδο οι συλλογές «Panik Summer 2019» (No. 3) και «Greek Summer Hits 2019» (No. 4) και το «No. 6 Collaborations Project» του Ed Sheeran (No. 7).

Μεταξύ άλλων επιστρέφουν:

To «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» του Παντελή Παντελίδη (Νο. 38), το live album του Θέμη Αδαμαντίδη (Νο. 39), το «Lungs» των Florence + The Machine (No. 47), το «Ερωτευμένος» του Νίκου Βέρτη (Νο. 49), οι συλλογές «In The Mix V.9 By Petros Karras» (Νο. 53) και «Non Stop Mix 14 By Nikos Halkousis» (Νο. 54), το «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018» της Άννας Βίσση (Νο. 58), το «Γαλάζια Λίμνη» του Μάριου Φραγκούλη (Νο. 60), το ομώνυμο άλμπουμ των Imam Baildi (No. 60), το live album της Πάολα (Νο. 64) και η συλλογή «Best Of 2008 – 2014» του Αντώνη Ρέμου (Νο. 73).

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας