Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 27η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Τρεις συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart ο νέος δίσκος «Ηλιοτρόπια» της Άννας Βίσση.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ φυτεύει μελωδικά το σπόρο της αγάπης με το νέο της studio album.

Το CD «Ηλιοτρόπια» περιλαμβάνει τραγούδια σε διάφορους ρυθμούς και στυλ, με διαφορετικά ηχοχρώματα, ευφυείς ενορχηστρώσεις και εμπνευσμένους στίχους, τα οποία η Άννα Βίσση ερμηνεύει με το μοναδικό της πάθος και χωρίς φωνητική φειδώ.

Με την ξεχωριστή υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και τις δυναμικές ερμηνείες της Άννας Βίσση, τα «Ηλιοτρόπια» μεταφέρουν μελωδικά το συμβολισμό του ομώνυμου λουλουδιού: το μεγάλο έρωτα και την αιώνια πίστη.

Νέες είσοδοι

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το IFPI Chart επηρεάζεται από την αλλαγή σκυτάλης στη διανομή της Sony Music Entertainment σε Ελλάδα και Κύπρο και τη διάθεση των αποθεμάτων στην αγορά.

Από τα καινούργια άλμπουμ που κάνουν είσοδο για πρώτη φορά στην κατάταξη ξεχωρίζουν το “Let’s Rock” των The Black Keys (Νο. 6) και το “Γυρνάω Σελίδα” του Στέλιου Διονυσίου (Νο. 30).

Στο IFPI Chart επιστρέφουν μεταξύ άλλων “Το Χαμόγελο της Τζοκόντα” του Μάνου Χατζιδάκι (Νο. 36), το ομώνυμο άλμπουμ των Imam Baildi (No. 52), “Το Κάτι Παραπάνω” του Κωνσταντίνου Αργυρού (Νο. 59) και το “Νύχτες Μαγικές Live” του Νότη Σφακιανάκη (Νο. 66).

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας