Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 26η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart ο νέος δίσκος «Ηλιοτρόπια» της Άννας Βίσση.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ φυτεύει μελωδικά το σπόρο της αγάπης με το νέο της studio album.

Το CD «Ηλιοτρόπια» περιλαμβάνει τραγούδια σε διάφορους ρυθμούς και στυλ, με διαφορετικά ηχοχρώματα, ευφυείς ενορχηστρώσεις και εμπνευσμένους στίχους, τα οποία η Άννα Βίσση ερμηνεύει με το μοναδικό της πάθος και χωρίς φωνητική φειδώ.

Με την ξεχωριστή υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και τις δυναμικές ερμηνείες της Άννας Βίσση, τα «Ηλιοτρόπια» μεταφέρουν μελωδικά το συμβολισμό του ομώνυμου λουλουδιού: το μεγάλο έρωτα και την αιώνια πίστη.

Νέες είσοδοι

Το IFPI Chart για την 26η εβδομάδα του 2019 αντανακλά την αλλαγή σκυτάλης στη διανομή της Sony Music Entertainment σε Ελλάδα και Κύπρο και το «ξεστοκάρισμα» των αποθεμάτων από τον προηγούμενο διανομέα της πολυεθνικής δισκογραφικής, καταλαμβάνοντας συνολικά 39 θέσεις στο Top 75.

Σημειωτέον, το IFPI Chart καταγράφει τις τοποθετήσεις δίσκων.

Με αυτόν το τρόπο συμβαίνει το απίστευτο φαινόμενο να εμφανίζεται στο Νο. 5 της κατάταξης ένα… χριστουγεννιάτικο άλμπουμ (και δη της Καίτης Γαρπή) εν μέσω του καλοκαιριού, στο Νο. 6 το επίσημο άλμπουμ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2014 και στο Νο. 51 ο δίσκος «Christmas In Vienna V» κ.ο.κ.

Ένα από τα καινούργια άλμπουμ που κάνουν είσοδο για πρώτη φορά στην κατάταξη είναι το «Hurts 2B Human» της P!nk.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας