Το καινούριο τραγούδι της κυκλοφορεί η Ifigenia μαζί με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip που «μυρίζει» Ελλάδα.

Η Ifigenia ανήκει πλέον στο δυναμικό της Heaven Music.

Το 2011 τελειώνοντας το Λύκειο, της γίνεται πρόταση από το μουσικό συγκρότημα NIGMA την οποία και αποδέχεται. Από αυτή τη συνεργασία γεννιέται το τραγούδι «Αφορμές» σε μουσική Σπύρου Μεταξά και στίχους Άρη Καλημέρη και το 2012 ερμηνεύει το τραγούδι «Πάμε Καλοκαίρι», σε μουσική Σπύρου Μεταξά και στίχους Άρη Καλημέρη.

Το καλοκαίρι του 2013, η Ifigenia ξεκίνησε τα δικά της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας, κυκλοφορώντας ένα τραγούδι άκρως δροσερό και χορευτικό, με έντονα στοιχεία latin και R&B, με τίτλο «Summertime». Το τραγούδι είχε την υπογραφή του Γιάννη Φρασέρη στη μουσική και των Γρηγόρη και Γιώργου Βαξαβανέλη στους στίχους.

Στις αρχές Απριλίου του 2014, η Ifigenia μας τραγουδά «Για Σένα» με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι σε dance-ethnic ρυθμούς. Τη σύνθεση και τη παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης ενώ τους στίχους οι Γρηγόρης και Γιώργος Βαξαβανέλης. Η νεαρή τραγουδίστρια επανήλθε το 2015 με το «Δρόμος Για Δύο», ένα ποπ τραγούδι με στοιχεία reggaeton σε σύνθεση του ταλαντούχου Γιάννη Φρασέρη, με τους στίχους να έχουν γραφτεί από την καταξιωμένη Ελένη Γιαννατσούλια.

Το νέο της single έχει τον τίτλο «Πρώτη Αγάπη» και είναι σε μουσική του Σπύρου Μεταξά και στίχους του Γρηγόρη και του Γιώργου Βαξαβανέλη. Την παραγωγή ανέλαβε ο Γιάννης Φρασέρης.

Το τραγούδι συνδυάζεται με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip που «μυρίζει» Ελλάδα και αναμένεται να μας ξεσηκώσει το φετινό καλοκαίρι με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας